Kimdir

Hakan Tokgöz kimdir? Hayatı hakkında bilgi

Klinik Psikolog Hakan Tokgöz, İlk ve Orta öğrenimini Balıkesir’de tamamlamıştır. Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra Atatürk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü kazanmıştır. Psikolojik Danışman olarak mezun olduktan sonra İstanbul Esenyurt Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. Halen Konya’da Psikolog olarak hizmet veren Hakan Tokgöz eğitimlerine de devam etmektedir. Klinik Psikoloji yüksek lisansının ardından sırasıyla EMDR Terapisi, Cinsel Terapi ve Hipnoz eğitimlerini tamamlamıştır. Sağlık Bakanlığı onaylı hipnoz eğitimini başarıyla tamamlayarak, bakanlık onaylı hipnoz uygulama yetkisine sahip bir psikolog’dur. Ayrıca Türkiyede Hipnoz çalışmalarıyla bilinen Klinik Psikolog Şahin Uçar tarafından düzenlenen ‘İleri Düzey Hipnoz Eğitimi’ni de tamamlayarak sertifikasını almıştır.

Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından verilen EMDR eğitimini Emre Konuk’dan almıştır. Bütün Psikolojik sorunlara travma perspektifinden bakan EMDR terapisi en hızlı ve etkili terapilerdendir. Travmatik anıların etkisini duyarsızlaştırmaya ve kişiyi yaşadığı travmadan kurtarmaya sebep olan bu terapi ile Depresyon, Panik Atak, Kaygı Bozuklukları, Fobiler, Öfke, Uyku Problemleri dahil pek çok psikolojik problem çözüme kavuşmaktadır.  Konya’da EMDR Terapisti olarak hizmet veren Hakan TOKGÖZ çalışmalarına devam etmektedir.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını İstanbul Esenyurt Üniversitesinde tamamlayan Hakan Tokgöz Konya’da çalışmalarına devam etmektedir. Konya Klinik Psikolog sitesive Konya Çocuk Psikoloğu sitesinde çeşitli makaleler yazmaya devam eden Hakan Tokgöz aynı zamanda çocukluk çağı sorunlarıyla ilgili çalışmalarda bulunmaktadır. İlgili sitelerin linkleri aşağıda belirtilmiştir:

http://konyaklinikpsikolog.com/

http://konyacocukpsikologu.com/

Cised tarafından verilen Cinsel Terapi Eğitimini Cem KEÇE’den almıştır. Erkek ve Kadınlarda Psikolojik kökenli Cinsel problemleri ele alan Cinsel Terapi, bilimsel yöntemlerle etkili ve çözüm üreten bir terapidir. Konya’da Cinsel Terapist olarak hizmet veren Hakan Tokgöz özellikle Vajinismus ve Erken Boşalma konularında çalışmalarını sürdürmektedir. Konya’da Vajinismus ve Erken Boşalma konularında Hipnoz destekli ve EMDR destekli Cinsel Terapi uygulamaları sayesinde çok daha etkili ve kısa sürede sonuca ulaşan bir yöntemi benimsemektedir. Ayrıca Konya Cinsel Terapi sitesi, Konya Erken Boşalma sitesi ve Konya Vajinismus sitelerinde yazmış olduğu pek çok makalesi mevcuttur.  İlgili Sitelerin linkleri aşağıda belirtilmiştir.

http://konyacinselterapi.com/

http://konyaerkenbosalma.com/

http://www.konyavajinismusterapisi.com/

Hakan Tokgöz Konya’da Cinsel Terapi uygulamalarına devam etmektedir.

Hakan Tokgöz

Hakan Tokgöz’ün kişisel sitesi:

http://hakantokgoz.com.tr/hakan-tokgoz-hakkinda.html

Klinik Psikolog Hakan Tokgöz evli, Hafza ve Yüsra adında iki kız çocuğu babasıdır.

Hakan Tokgöz Hakkında yazılan tavsiye yazıları

Hipnozla İlgili Siteler

https://hipnozterapisi.com/hipnoz-nedir/

https://www.alibicak.com/hipnoz-nedir.html

İlgili Makaleler