Nedir ?

Toshiba “İleri Düzey Oyun Notebook’u” Tanıttı

bilimteknoloji/notebooklar Toshiba Avrupa’nin bir birimi olan Toshiba Bilgisayar Sistemleri yeni oyun serisi notebookları tanıttı. İleri düzey oyun meraklılarına yönelik olarak geliştirilen, en yeni teknolojik özelliklerle donatılmış Qosmio X770 modelleri son derece gerçekçi görüntülerin yanısıra olağanüstü bir oyun performansı sunuyor.

Bunun da ötesinde, Qosmio X770 3D modeli 3D aktif shutter gözlük teknolojisini destekliyor ve mobil oyun deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. Qosmio X770 3D ve 3D özelliği bulunmayan versiyonu Qosmio X770, Türkiye de Temmuz da satışa sunulacak.

Qosmio X770: üstün oyun deneyimi sağlamak üzere tasarlandı

Qosmio X770 oyun tutkunlarının sıradışı taleplerini karşılarken, gelişmiş oyunların zorlu koşullarına uygun güce sahip. Cihaz güçlü dört çekirdek işlemci ve NVIDIA’nın en yeni ve en güçlü grafik kartı ile sunuluyor. Yeni model, daha önceki nesil notebookların grafiklerine göre çok daha üstün, yüksek kaliteli 1080p görüntüler ve en hızlı aksiyon sahnelerinde bile sorunsuz görüntüleme sunuyor.

Ayrıca 4GB, 6GB ve hatta 8GB RAM seçenekleri ile parlak 43.9 cm (17.3”) HD ekrana sahip. Adapte Olabilen hafıza teknolojisi ile Solid State (katı hal) Hibrid 4G sürücü cihazın üstün işlem gücünü destekleyerek ultra-hızlı açılış sağlıyor; HDMI arayüzü ile büyük ekrana bağlanabiliyor.

Qosmio X770 3D: üçüncü boyutta oyun keyfi

Bütün bu özelliklerin ötesinde, kullanıcıların aktif shutter gözlük taktıklarında 3D görüntü elde edebildikleri NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisine sahip Qosmio X770 3D modelinin 43.9cm (17.3”) Full HD 3D ekranı bulunuyor.

Böylece, Qosmio X770 3D modeli şaşırtıcı kalitede üç boyutlu oyun görüntüleyebiliyor. 5ms cevap hızı sayesinde, ekran hiçbir bulanıklık olmadan hızlı aksiyon sahnelerini üretebiliyor. Entegre iki mercekli 3D Web Kamera 3D video konferans ve 3D fotoğraf çekebilme özellikleri sağlıyor.

Oyna ve dinle! Qosmio X770 ses makinesi

Çarpıcı ve canlı sesler en üstün teknolojili oyun makineleri için vazgeçilmezdir. Bu nedenle her iki Qosmio X770 modeli de üstün kaliteli harman/kardon® stereo hoparlörlere ve güçlü bas sesleri için ilave bir subwoofer’a sahiptir. Dolby® Advanced Audio özelliği desteği ile birlikte, yeni notebook’lar profesyonel ses sistemlerinde bulunan ses kalitesine benzer ses özelliklerine sahipler.

Oyun oynamanın ruhu: çekici ve sportif görünüm

Teknik özellikleri ve görünümleri ile Toshiba’nın yeni üstün teknoloji ürünü oyun notebookları her yerde, kalabalıkta bile farkediliyor. Yeni modeller metalik dokunuşlara sahip, kırmızı detaylar ile birleşen dokulu siyah kasa ve kırmızı aydınlatmalı numerik klavye ile son derece şık görünüme sahipler.

Yedi adet ultra hafif dokunmatik (feather-touch) kontrol düğmesi sık kullanılan uygulamalara ve kontrol özelliklerine kolayca doğrudan erişim sağlıyor.

2D’den 3D’ye dönüştürme ve veri aktarabilme özellikleri

Qosmio X770 modelleri güçlü işlemci ve sofistike yazılımı sayesinde DVD lerde bulunan 2D filmleri kolaylıkla 3D’ye dönüştürebilmeye uygun hale getiriyor. Qosmio X770 modeli, HDMI aracılığıyla 3D filmleri harici bir 3D özellikli televizyona aktarabiliyor. Böylelikle ailecek veya arkadaşlarla beraber 3D filmleri** beraber izlemenin keyfini sunuyor. Qosmio X770 3D NVIDIA® 3DTV Play™ desteği özelliği GPU’nun hesaplama gücünü kullanarak çeşitli PC oyunlarını da 3D’ye dönüştürebiliyor ve 3D özellikli bir televizyona bağlayıp büyük ekranda görüntülenebiliyor.