Nedir ?

Rüyada Acı, Ağrı, Sancı Görmek

Rüyada bir insanın herhangi bir yerinin acıdığını görmesi; yeni bir işe teşebbüs edeceğine, acıyan yerinin tedavisi için ilaç aldığını görmesi; hatırı sayılır bir kişiden yardım göreceğine işarettir. Rüya sahibinin acıyan yerinde bir çıban veya yara varsa kısmete, yarayı ameliyat ettirdiğini görmesi; kısa zamanda zengin olacağına delâlet eder. Rüyada dişinin ağrıdığını gören kimsenin; çok kısa zamanda sevindirici bir mektup alacağına, kulağının ağrıdığını görmesi ise; bir arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Vücudunda veya başında bir ağır veya acı bulunduğunu görmek, yeni bir işe gireceğine; iyileşmesi için bir ilaç aldığını görmek, büyük bir kişiden yardım göreceğine işaret eder. Diş ağrısı yakında sevindirici bir haber alacağınıza, kulak ağrısı ise önemli bir işinizin halolacağına işarettir. Rüyada acıyan yerde bir çıban veya ona benzer bir yara varsa kısmete, yarayı ameliyat yaptırdığını görmek ise kısa zamanda zengin olmaya delalet eder.

Rüyada Sancı Görmek:

Bir kimsenin rüyasında bir yerinin sancılandığını görmesi o kimsenin ailesi içinde zor bir karar vermenin eşiğinde bulunduğunu ve her ne olursa olsun bir an önce bir şeylere karar vermesinin menfaati icabı olduğuna yorumlanır

İlgili Makaleler