Nedir ?

KOZMiK BiLiM (Bilim ve Yaşam)

bilimteknoloji/kozmik-bilim-nedir

KOZMiK BiLiM

 

Kozmik bilim, bioenerji, sağlıklı yaşam gibi konular üzerinde uluslararası alanda çalışmalar yapan Azerbaycan Kozmik Araştırmalar Enstitüsü’nden Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, hayatin sırları, sağlıklı yaşam ve dünyada gizli kalmış çalışmalarla ilgili sok edici bilgiler verdi. Maranki, Türkiye’de açılan kuyuların hepsinde petrol olduğunu ifade etti.

Samsun’da Ilkadım Belediyesi tarafından verilen “Kozmik Bilim ve Kozmik Bilinç” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Maranki, kozmik bilimin akıl sahiplerine, yani aklını kullananlara ve düşünenlere hitap ettiğini, kozmik bilincin ise kainat kitabını ilim ve fen noktasında okumak olduğunu söyledi. Konferansında izleyenleri şaşırtan ve ilgisini çeken konulara değinen Ahmet Maranki, dünyanın büyük bir patlamayla oluştuğunu ve bu patlamayla devamlı bir enerjinin yayılıp genişlediğini, genişlemeyle birlikte ise yeni bir enerji ortaya çıktığını dile getirerek, “Kainatın bu hareketlilikle beslenmesi, kozmik bilime göre bu enerjiyle bağlantılıdır. Bu gördüğümüz genişleme ve yayılan enerji, bütün kozmosu etkilediği gibi dünyamızı da etkiliyor. Yaratıcı diyor ki; ‘Sizin göremediğiniz; ama her zaman bedeninizde ve çevrenizde enerji ve canlılar var. Bizim görünmez vazifeli yaratıklarımız var.’ diyor. Bu çok önemli. O canlılar, bizim etrafımızdaki enerjidir. Bu enerji, topraklanmadığı takdirde birçok hastalıklar bizi beklemektedir. Etrafımızda oluşan enerjiler, canlıdır ve yaratıktır. Dinin emri de bunu gösteriyor. Bu çok önemlidir” dedi.

İlk defa dünyada bir elin yaydığı enerjileri tespit ettiklerini, vazifeli yaratıkların su anda boyutta, her şeyin etrafında olduğunu, bilimsel olarak yüz milyon katrilyon canlılı 10 üzeri 16 milyon kalındığında etrafı koruyan canlılar bulunduğunu, bunların bilimsel olarak görüntülendiğini, enerji diye bilinen bu canlılardan koruma alanı oluştuğunu kaydeden Maranki, “Düşüncelerimize göre, etrafımızdaki enerji sekil değiştirmektedir. Kötü bakarsanız enerji alanınız kötü olur. Bunları iyi düşünün, etrafımızdaki canlılar tüm yaptıklarımızı kontrol merkezine iletiyor. Orada bir eksi veya artı veriliyor. Mesela 100 eksiniz olduğunda bir yere çarpabilir, bin tane olduğu zaman başka bir şey olabilir.” uyarısında bulundu.

“RENKLERİN HEPSİNİN TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİĞİ VAR”

Dünyadaki 124 bin hayvanın ve bitkinin hepsinin rengarenk olmasının tesadüf olamayacağına da dikkat çeken Maranki, bunların eşref-i mahlukat olan insanlar için yaratıldığını vurgulayarak, “Bilimsel olarak bazen kabul edilmese de, ‘biz topraktan yaratılmışız’ diyoruz. Toprağız. Toprak ve suyun çekilmiş fotoğraflarına bakıldığında bunların hiç birinin tesadüf olamayacağı görülecektir. Demek ki; gören onun ötesinde bir güç. Biz yaratıcının boyasıyla boyanıyoruz. Mor, lacivert, mavi, yeşil, sari, turuncu ve kırmızı. Bu renklerden istifade edin. Renklerin hepsinin tedavi edici özelliği vardır. Osmanlı döneminde renk, ses, müzik odaları vardı. Biz bunları unuttuk.

Bütün noktalar bedenimizde var. 8 ayrı noktada renkler var. Tesadüf müdür? Hepsi canlı hepsi enerji saçıyor. Ama bizim insanlarımız televoleler, maçlarla uğraşıyor. Konuşanlar, günah keçisi kabul ediliyor; ama bunlar gerçektir. Kainatın kitabini okuyarak, sağlığımızı korumaya devam edebiliriz. Tabii ki tıp da olacak” diye konuştu.

“NİKAHLI EŞE DOKUNUNCA RENKLER NORMAL”

İnsanların etrafındaki canlıların (enerjinin) düşüncelere göre değiştiğini, bunun hızının ise ışık hızını astığını dile getiren Maranki, bunların hepsinin belgeli olduğunu vurguladı. Kirlian tekniğiyle ilginç bir deney yapıldığına işaret eden Maranki, sözlerini söyle sürdürdü:

“Nikahlı ve nikahsız yaşadığınız kişiye dokunmayla gelişen olaylara bakalım. Erkek, nikahlı eşine dokunduğu zaman renkler normal seyrediyor. Ama kendisine yabancı bir kadın dokununca kapkara oluyor. yaratıcının emirleri dışında olan kareler kapkara. ilk defa bunlar bilimsel olarak kanıtlandı. Düşünceye göre çevremizdeki renklerde değişmeler oluyor. Sağ elle aldığımız elmanın rengi bile değişik. Bunun gibi örnekler çok. Gıda konusuna bakıldığında meyveler enerjilerini dışa doğru veriyor. Sağlığımız için de gıdaları zamanında yemeliyiz. Enerji durumları değişik olur. Mantarın müthiş bir enerjisi vardır.

Ağaçların etrafındaki zehir, şifadır; yılan zehri, şifadır. Ama bizim enerjimiz ona yetmediği için zehir etkisi yapıyor. Simdi bunlar, silah sanayinde kullanılmaktadır. Hücrenizi çalıştırın, havuçta da yoğun bir enerji vardır. Sabahları bir elma, havuç, kırmızı pancar suyu içine bir kaşık bal koyup için. Hayatınızda çok şey değişecek. Bir elmanın çekirdeğinde bir elma ağacı varsa, onun çekirdeğini atmak akil isi değildir. Bu enerji çeşitleri Kirlian tekniğiyle tespit edilmiştir.”

“DÜNYANIN BELLİ MERKEZLERİ VAR, HEPİMİZ İZLENİYORUZ”

Dünya’nın belli merkezleri bulunduğunu, örneğin ABD’nin Nevada 51. bölge denilen merkezinden radyo dalgalarıyla Güney Kore’deki bir çocuğun gözündeki iltihabın yok edildiğini gözleriyle gördüğünü ifade eden Maranki, “Bu radyo dalgaları, bize göre faydalı veya zararlı hale getirilebilir. En çarpıcı örnekte Apaçi helikopterlerinin Irak’taki 400 bin devrim muhafızını inlerinden çıkarıp evlerine göndermesidir. Sonradan akılları başlarına geldi. Aynı sistem, Bosna’da uygulandı.

Şu an TV’lerdeki 24. kareden sonra bizim göremediğimiz 25. kareler var. Bunlar bilinçaltını yönetmektedir. ‘AB’ye giren haindir veya girmeyen haindir’ diye düşünürken, bugün başka bir şey düşünebiliriz. Beyin kontrolü, zihin kontrolü vardır. 25. kareler beyin alt modunda, sekil ve ritm dalga boyutlarıyla beyin merkezlerini uyarır. Böyle inanırken başka türlü inanmaya başlarsınız.” açıklamasını yaptı.