WordPress veri tabanı sorunu: [Disk full (/var/tmp/#sql_4a81b_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `unaqb_options`

Boğa Burcu Genel Özellikleri – Sosyolojisi.com
Felsefe Yazıları

Boğa Burcu Genel Özellikleri

Yönetici Gezegeni: Venüs
Grup: Sabit
Elementi: Toprak
Renk: Yeşil, Toprak renkleri
Pozitif kaliteleri: Arkadaş canlısı, dayanma gücü yüksek, iradeli, estetik zevkleri gelişmiş, sezgileri güçlü, sabırlı.
Olumsuz ve zayıf yanları: İnatçı, zevk düşkünü, tembel, açgözlülük, esneklikten yoksunluk, aşırı sahiplenicilik.
Enerji Merkezi: Kalp çakra

Boğa ilişkilerinde güvenlik ve sağlamlık arar. Uzun vadeli düşünür ve sadakata inanır. Yatıştırıcı, huzur verici bir yapısı vardır. Ancak aynı zamanda sahip olmacıdır ve güvensiz hissederse güçlü bir kıskançlık sergileyebilir. Yapıcı ve kararlı olması ona ilişkilerinde uzun vadeli, kazançlı sonuçlar getirir.
Kararlı ve güven vericidir. Zevk sahibi olması, barışa ve uyuma önem vermesi en güzel özellikleridir.  Fiziksel açıdan güçlüdür. Verimli ve ortaklaşa çalışmalarda yaratıcıdır.
Ancak Boğa’nın  İnatçılığı ve akılsızca direnişi zayıf yönüdür. Bu durum kıskançlık söz konusu olduğunda ilişkilerde kilitlenme yaratabilir. Yeteri kadar yaratıcı ve esnek düşünemeyebilir. Daha fazla esnekliğe ve hayal gücüne ihtiyacı vardır. Sabitliği yüzünden kendini geliştirmekte zorlanabilir.

Venüs’ün burcu olan Boğa dişil, manyetik çekiciliğe sahip bir burçtur. Çok fazla söze girip, olayı karmaşıklaştırmadan, açık bir tavırları vardır. Boğa’lar uzun vadeli ilişkileri tercih ederler.
Yemek yemeği ve içmeyi, alışverişi ve hayatın tüm zevklerini çok severler. Sadakat duyguları çok gelişmiştir. Bu sebeple dostlukları uzun yıllar sürer . Dostlarının sorunlarını dinler ve yardımcı olmaya çalışırlar. Sahip olma içgüdülerinin çok gelişmiş olmasından dolayı kişilere ya da maddelere çok kolay bağımlılık geliştirebilirler. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs vücudumuzda kalp çakramızı yönetir. Kalp çakra sevgi, şefkat, koruma ve sadakat duygularını verir. Ancak kötü etkilenmiş bir kalp çakrada bu duygular aşırıya kaçarak bağımlılıklarımıza yol açabilir. Boğa burçları bağımlılıkları ile yüzleşir sahipleniciliklerini yenebilirlerse, kendilerinde doğuştan varolan kalp çakranın pozitif güçlerini en üstün şekilde kullanabilirler.