Kimdir

Ali Bıçak kimdir? Hayatı ve eserleri hakkında bilgi

Ali Bıçak kimdir? Hayatı ve eserleri hakkında bilgi: Antalya’da danışanlarına hizmet veren Klinik Psikolog Ali Bıçak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümünden 1997 yılında mezun olmuştur. 2006 yılında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır. Türkiyenin önde gelen kurum ve kişilerinden çeşitli terapi eğitimleri alan Ali Bıçak 2016 yılında Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini de başarıyla tamamlamıştır. Özellikle 3 yıllık psikoterapi eğitimi olan Bütüncül Psikoterapi eğitiminin Teorik ve formülasyon eğitimini bitiren Ali Bıçak şu an Süpervizyon eğitimlerine devam etmektedir.

Zaman zaman farklı eğitim ve kongrelere de katılan Psikolog Ali Bıçak aynı zaman da sınav kaygısı ve Planlı çalışma, motivasyon konularında öğrencilere de profesyonel hizmet vermektedir. 1997 yılından itibaren 2011 yılına kadar, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli ilk ve orta dereceli okullarda Psikolojik Danışman olarak görev yaptığı için öğrencilere yönelik de pek çok çalışma halen yürütmektedir.

ali bıçak

Çeşitli eğitim kurumlarında, anaokullarında, kreşlerde ve diğer tür okullarda çocuğun ruhsal gelişimi, anne baba eğitimi ve pek çok konuda seminerlerine devam etmektedir. Ali Bıçak evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ayrıca Ali Bıçak sağlık bakanlığı onaylı hipnoz sertifikasına sahip nadir hipnoz uygulayıcılarından biridir. kendisine ait web sitesi: https://www.alibicak.com/

Kısaca Ali Bıçak’ın eğitim ve sertifikaları:

Almış Olduğu Eğitim ve Sertifikalar

Ali Bıçak ‘ın makaleleri : https://www.alibicak.com/yazilar

Adres 1: Aşağıhisar Mah. Demokrasi Bulvarı (Yapay Şelale Karşısı) Kat:1 D:1 Manavgat / Antalya / Türkiye

Adres 2: Fener Mah. Tekelioğlu Cad. Kayı Kent Sitesi. B- Blok. Kat: 1 Daire: 4 (Çağlarsoy Şarküteri Karşısı), 27/B, 07160 Muratpaşa/Antalya

Web Sitesi: https://www.antalyapsikoloji.net/

İletişim Tel:

+90 (242) 3240520

+90 (533) 146 05 74

 

İlgili Makaleler